Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Binnen de Vacaturebank site zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm vanuit dit scherm kunt u of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul uw gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met de vacaturebank via 030 267 7786 of vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl .

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Academie

Op wat voor manier kan ik een activiteit waaraan ik wil deelnemen vinden?

Door middel van de zoek filters links kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde activiteit opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Ik kan een bepaalde activiteit niet vinden. Wat moet ik nu doen?

Indien u na het zoeken de activiteit toch niet heeft kunnen vinden, kan het zijn dat deze activiteit op dit moment niet aangeboden wordt. Voor meer informatie over de desbetreffende activiteit kunt u contact opnemen met SWL.

Hoe kan ik mij inschrijven op een activiteit?

Zoek de desbetreffende activiteit op in het Overzicht van activiteiten en klik de activiteit aan. Klik op de hierop volgende pagina rechts onderin op “Inschrijven”. Vul eventueel een opmerking in kies daarna voor “Bevestigen”. Om te kunnen inschrijven op een activiteit dient u ingelogd te zijn. Let op: het kan zijn dat inschrijven niet beschikbaar is, dit is dan door ons uitgeschaked.

Waar kan ik zien op welke activiteiten ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn default”. Hier worden alle activiteiten getoond waar u zich voor ingeschreven heeft.

Ik heb een vergissing gemaakt en wil mezelf uitschrijven voor een activiteit, is dat ook via de website mogelijk?

Uitschrijven voor een activiteit is op dit moment online niet mogelijk. Hiervoor moet u op dit moment per email of telefonisch of via email contact opnemen met Het Vrijwilligersweb.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature

Bij alle vacatures staan de contactgegevens van de organisatie. Je kunt zelf contact met de organisatie opnemen. Als je op “Reageren” drukt kun je direct een bericht sturen naar de organisatie. Om te kunnen reageren op een vacatures dien je ingelogd te zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures”. Hier worden alle vacatures getoond waar u zich voor ingeschreven heeft, daarbij ziet u hier de status van uw inschrijving terug.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen

Organisaties of verenigingen kunnen vacatures zelf plaatsen. Dit kan alleen als je je eerst registreert bij ons. Daarna ontvang je inloggegevens. Hiermee kun je inloggen en vacatures plaatsen. De vacaturebank controleert altijd achteraf de vacatures.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat

Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor moet je contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale. Mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl .

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat

Je kunt contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 0573-297000 of mailen naar vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl.